11 najluksuznijih hotela koji će vas iznenaditi

Odmor je vrijeme za opuštanje, obnavljanje energije i uživanje u stvarima koje inače ne činimo kod kuće. Svatko s vremena na vrijeme treba odmor. Ali uživanje dolazi s cijenom, a koliko god si dopuštamo potrošiti malo više na odmoru, to ne briše tešku stvarnost financijskih obveza kod kuće.

Jedan od prvih izbora koji treba napraviti tijekom planiranja odmora je hotel, a definitivno postoji iskušenje da se uštedi novac kompromisom s kvalitetom. Ali ne morate! Pronašli smo 11 luksuznih hotela koji će vas iznenaditi nevjerojatnim sadržajima za vrlo razumnu cijenu. Bez obzira gdje se konačno odlučite za odmor, poželjet ćete vidjeti svako od ovih nevjerojatnih svojstava.

1. Hotel W u Guanacasteu, Kostarika

Kostarika je prekrasna oceanska destinacija s tečajem prilično povoljnim za Amerikance, ali dolari se također prihvaćaju na većini mjesta. U hotelu W (vlasništvo Marriotta) možete uživati u vrhunskom maženju s tretmanima inspiriranim lokalnim područjem u hotelskom spa centru. Pristup privatnoj plaži još je jedan luksuzni bonus.

Ali stvarno ćete se osjećati kao kraljevska obitelj kada iskoristite W-ovu premium nadogradnju Whatever/Whenever. To znači da možete tražiti od recepcije sve što želite, bilo što, a osoblje će se potruditi da vam to i pruži. Sve se to nudi za vrlo razumnih 250 dolara po noćenju.

2. Conrad Cartagena, Kolumbija

Za oko 131 USD po osobi/noćenju, uživat ćete u zapanjujućem pogledu na Karibe iz Conrada. Ali to nije sve. Ovo je resort hotel s 5 zvjezdica s bazenima uz plažu, nekoliko elegantnih restorana, spa i salonom s punom uslugom, golf terenom s 18 rupa i još mnogo toga.

Cartagena de Indias zidinama je okružen grad bogate povijesti, nekada uglavnom skriveni dragulj, a sada postaje sve popularniji među turistima iz cijelog svijeta. To je jedan od najljepših i najatraktivnijih gradova u svijetu, a što je još bolje, udaljen je samo dva i pol sata leta od Miamija.